Brygudstyr

Hos Chrisko Stål ApS har vi sammensat et bredt sortiment af brygudstyr, som du kan bestille via vores hjemmeside.. Vi har alt fra begynderudstyr og små bryganlæg til bryggeracks og store gruekedler. Vi kan sende vores brygudstyr til hele landet, men du er velkommen til at hente det selv.

Mange kombinationsmuligheder med vores brygudstyr

Vores brygudstyr er fremstillet i høj kvalitet, og det er lavet af rustfrit stål. Det gør, at det er solidt og nemt at holde rent. Samtidig er vores bryganlæg billige i drift, fordi de benytter gas. Dertil kommer, at det er nemt og billigt at komme i gang.

Der er mange kombinationsmuligheder med vores brygudstyr og bryganlæg, men vi kan også tilbyde en specialløsning. Vi kan fremstille dit bryganlæg, præcis som du vil have det, og vi kan også sammensætte dit brygudstyr efter dine helt egne ønsker og behov.

Vi bestræber os altid på at sende en bestilling hurtigt muligt, og vi benytter GLS og Danske Fragtmænd til at bringe det frem. Prisen på fragt afhænger af pakkens vægt og størrelse, men du kan også vælge at hente din bestilling hos os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os