Rullepølsepresser

til private og erhverv

Hos Chrisko Stål ApS producerer vi en række forskellige rullepølsepressere, som kan bestilles via vores hjemmeside, og vi kan sende til hele landet. Vores rullepølsepresser er til både private og erhverv, hvilket for eksempel kan være en slagter, en restaurant, et hotel eller måske et mindre landbrug med husdyr.

En solid og hygiejnisk rullepølsepresser af rustfrit stål

En rullepølsepresser fra os er naturligvis fremstillet af rustfrit stål, således de er solide og nemme at gøre rene. Derved er de hygiejniske og velegnede til et erhvervskøkken. Dertil kommer, at vores priser på rullepølsepressere er lave, ligesom vi har hurtig levering.

Vores standardprodukt er en åben- eller lukket rullepølsepresser til én rullepølse. Den er velegnet til private hjem eller et mindre køkken, hvor der sælges dansk smørrebrød. En af de største er derimod en rullepølsepresser til seks rullepølser. Den har naturligvis fjederpres, og den er velegnet til en slagter og et noget større køkken eller en kantine, hvor der er fokus på kvalitetssmørrebrød.

Vi bestræber os på at sende enhver ordre så hurtigt som muligt. Vi benytter GLS og Danske Fragtmænd til at bringe bestillingerne frem, og fragtprisen afhænger af vægt og størrelse. Du kan også selv hente dine varer hos os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os