Svejsning

På vores smedeværksted nær Aabybro og Aalborg i Nordjylland udfører vi stort set alle opgaver inden for svejsning for virksomheder i hele Danmark. Vi råder over en række forskellige svejsemaskiner, som gør os i stand til at tilbyde forskellige former for svejsning såsom i jern, rustfrit stål og aluminium.

Fleksibel og hurtig svejsning samt montage

​Vi er et alsidigt og fleksibelt smedeværksted, som lægger vægt at have billige priser på svejsning. Samtidig lægger vi vægt på at have hurtig levering inden for et bredt sortiment. Vi benytter GLS og Danske Fragtmænd, når vi sender, og prisen afhænger af pakkens vægt og størrelse. Det er også muligt at hente varen hos os.

Vores certificerede medarbejdere udfører svejsning i jern, rustfrit stål og aluminium. Derudover udfører vi punktsvejsning i jern, rustfrit stål, aluminium og galvaniserede plader. Vi kan fremstille alt fra tegnebræt til det færdige produkt. Det kan være halvfabrikata, og vi tager os gerne af montagen. Vi laver også forskellige former for reparationer på vores svejseværksted.

Vi startede for over 30 år siden, og vi har udbygget vores produktsortimentet igennem årene.

​Vi er blandt andet blevet underleverandør til en række forskellige virksomheder såsom Banedanmark og Siemens. Så hvis du leder efter et professionelt smedeværksted til svejsing, står vi klar til at hjælpe dig. Vi laver både små og store seriestørrelser.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os