Pladebearbejdning

På vores smedeværksted nær Aalborg og Aabybro i Nordjylland kan vi udføre en lang række opgaver inden for pladebearbejdning såsom klipning, bukning og standsning. Vi arbejder som underleverandør for mange forskellige virksomheder i hele Danmark såsom Banedanmark og Siemens. Så hvis du leder efter et professionelt smedeværksted til at stå for din pladebearbejdning, står vi klar til at hjælpe.

Vi udfører næsten alle former for pladebearbejdning
​Vi kan udføre alt fra tegnebræt til det færdige produkt. Det kan være pladebearbejdning og fremstilling af halvfabrikata. Vi kan også varetage den efterfølgende montage. Desuden laver vi gerne reparationer.

Vi tilbyder blandt andet klipning af 3000×8 mm, bukning af 3000×110 ton og standsning af huller samt slibning og polering med videre. Vi modtager gerne ordrer på både små og store seriestørrelser.

Vi kan udføre en lang række forskellige opgaver såsom:​

Anden pladebearbejdning

​Vi er et fleksibelt maskinværksted, som lægger vægt at levere produkter til konkurrence dygtige priser. Vi lægger også vægt på hurtig fremstilling og levering. Vi sender med enten Danske Fragtmænd eller GLS, men det er også muligt at afhente produkterne hos os. Hvis du har nogle spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe med pladebearbejdning, er du meget velkommen til at kontakte os

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os