​Valsning af rør og plader: bearbejdning uanset længde, tykkelse og bredde

​Hos Chrisko Staal nær Aalborg og Aabybro i Nordjylland tilbyder vi flere former for valsning af plader og rør for virksomheder i hele Danmark. Valsning af rør, plader og profilvalsning kan være af bl.a. stænger, tråd, båndmetal og plader, hvor vi bearbejder længde, tykkelse og bredde.

Hurtig levering ved valsning – uanset seriestørrelse

Vi har næsten 30 års erfaring med valsning af plader og rør, og dermed har vi fået udbygget vores produktsortimentet væsentligt. Vi er et fleksibelt og alsidigt maskinværksted, og vi lægger vægt at have billige priser og hurtig levering inden for et bredt sortiment. Vi varetager både små og store seriestørrelser.

Vores maskinpark består blandt andet af en valse 2000/6, en valse Akyapak 1500/3 og en valse Famar A312 10/4 samt en kraftig sikkemaskine med udlæg på 400 millimeter.

Dermed kan vi bl.a. tilbyde:

  • Valsning af svøb og kegler
  • Pladevalsning: metal, aluminium, stål​
  • Rørvalsning op til 3″
  • Profiljern og valsning af profiler

Vi kan tilbyde alt fra tegnebræt til det færdige produkt såsom halvfabrikata, og det kan være med eller uden montage. Derudover udfører vi forskellige former for reparation.

Vi sender produkterne med GLS og Danske Fragtmænd, og prisen afhænger af vægt og størrelse, men det er også muligt at hente produkterne hos os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os